ASSEGURANCES DE VIATGE

Coneixem les necessitats generals de les agències de viatge, així com les seves inquietuds. Per aquest motiu, podem operar amb agilitat i fins i tot anticipar-nos a les necessitats.

ASSEGURANCES EMPRESES

La nostra divisió de Riscos Empresarials treballa per detectar els constants canvis que produeix la normal evolució dels mercats, així com la legislació que els regula.

ASSEGURANCES PARTICULARS

El nostre objectiu és la satisfacció i tranquil · litat dels nostres clients, la possibilitat d’aixecar un telèfon i trobar persones a l’altre costat. La necessitat de sentir-se atès en el moment precís, entenem que és fonamental per als nostres clients.

NEW RISK Corredoria d’Assegurances, neix el 2010 amb vocació d’oferir un servei integral a les agències de viatges majoristes i minoristes, organitzadors de cursos d’idiomes a l’estranger, organitzadors professionals de congressos, centrals de reserves, organitzadors d’esdeveniments, així com a qualsevol empresa relacionada amb el sector turístic.

L’experiència de més de 25 anys del nostre equip assegurant riscos turístics, unit al nostre entusiasme, fan que siguem una corredoria dinàmica, àgil, propera i especialment compromesa amb un sector que precisa d’una mà experta que gestioni i vetlli pels seus interessos asseguradors, de forma INTEGRAL i INDEPENDENT.

El sector turístic, i fent esment a un aspecte estrictament assegurador, no ha comptat amb la supervisió i assessorament d’un ÚNIC professional que vetllés pels seus interessos integrals. Generalment han estat les pròpies asseguradores les que en directe han orientat els seus productes, segons els seus propis criteris i interessos, a les necessitats que aparentment podien detectar o assegurar.

A NEW RISK donem el gir necessari a una situació que no beneficia als assegurats. La nostra mediació representa tenir al consultor que detecta les noves tendències i necessitats, al que crea nous productes, al que millora les cobertures dels ja existents i al que gestiona els sinistres fins a la seva liquidació.

El conjunt de serveis que ofereix NEW RISK, lluny de suposar un increment en la partida de d’assegurances del pressupost de despeses, representa un estalvi de costos i de temps considerable.

NEW RISK corredoria capdavantera i avantguardista dins del sector turístic, també brinda un excel·lent servei a empreses de qualsevol sector, així com a nivell particular.

Xavier Campmany

“El nostre compromís amb les agències de viatge ens permet oferir un servei integral i independent”

Xavier Campmany
Director General i fundador
xcampmany@newrisk.es

Trajectoria

Xavier Campmany, va iniciar la seva trajectòria professional asseguradora en una reconeguda Companyia d’Assegurances de viatge, ocupant diferents càrrecs directius dins de l’organització, permetent-li adquirir l’experiència i formació necessàries sobre les assegurances que necessita el sector turístic.

Aquesta experiència unida a la seva clara vocació de servei el porten a fundar una corredoria d’assegurances especialitzada en Riscos Turístics: NEW RISK