La teva assegurança, la teva tranquil·litat i el nostre compromís

Paraules com transparència, confiança, compromís, acompanyament, vincle, empatia, comprensió i seguretat guarden l’essència de New Risk i el seu principal objectiu: estar quan ens necessites atenent les teves necessitats personals i empresarials, defensant i protegint dia a dia teus interessos, com si dels nostres es tractés.

La nostra missió és crear un vincle de confiança amb els nostres assegurats (empreses i particulars), fent comprensible el món de les assegurances i aclarint les ambigüitats, facilitant les gestions necessàries, encarregant nosaltres de realitzar. Negociant davant de les companyies amb tot el nostre potencial i força global.

Busquem l’excel • lència i per assolir cada assegurat disposa d’un tracte personalitzat. Seleccionem el producte adequat a les teves necessitats i riscos, generant un considerable estalvi i augmentant els beneficis, especialment la tranquil · litat de saber que, quan necessitis la pòlissa d’assegurança, serà útil, rendible i d’acord amb les teves necessitats particulars.

Ens impliquem per tu per fer el teu món més segur

Si vols que un assessor contacti amb tu escriu-nos per informar-te de les teves necessitats particulars.

Realitzarem un estudi detallat per orientar-te de les millors opcions del mercat.