ASSEGURANCES DE VIATGE

Coneixem les necessitats generals de les agències de viatge, així com les seves inquietuds. Per aquest motiu, podem operar amb agilitat i fins i tot anticipar-nos a les necessitats.

ASSEGURANCES EMPRESES

La nostra divisió de Riscos Empresarials treballa per detectar els constants canvis que produeix la normal evolució dels mercats, així com la legislació que els regula.

ASSEGURANCES PARTICULARS

El nostre objectiu és la satisfacció i tranquil · litat dels nostres clients, la possibilitat d’aixecar un telèfon i trobar persones a l’altre costat. La necessitat de sentir-se atès en el moment precís, entenem que és fonamental per als nostres clients.

New Risk, disposa d’un equip tècnic que a més d’assessorar-te en la contractació de pòlisses específiques en el sector turístic, així com empresarial, també t’assessorarà en l’elecció dels contractes d’assegurances per cobrir els riscos particulars: plans de pensions, assegurances de vida, de la llar, d’incapacitat laboral, de salut o protecció jurídica entre uns altres.

Busquem les millors condicions i cobertures per a cada cas concret. El nostre objectiu és la satisfacció i tranquil·litat dels nostres clients, la possibilitat d’aixecar un telèfon i trobar persones a l’altre costat. La necessitat de sentir-se atès en el moment precís, entenem que és fonamental per als nostres clients.

Any rere any revisem les millors opcions per als nostres clients informant de les millores que poden aconseguir mantenint la mateixa qualitat de servei. Disposar d’un assessor que t’informi de la lletra petita de les pòlisses d’assegurances, que al mateix temps et respongui quan existeixi un sinistre o puguis acudir per resoldre els dubtes, valorant que sempre disposaràs de productes seleccionats amb les Companyies d’Assegurances capdavanteres a nivell nacional, permetrà estrènyer dia a dia la relació de confiança.

Consulta’ns sense compromís segons les teves necessitats i t’orientarem per seleccionar les millors opcions.

Assegurança de la Llar

Assegurança de Vida

Assegurança de Salut

Assegurança per Impagament de Lloguers

Plans de Pensions

Assegurança de Protecció Jurídica Familiar

Assegurança d’Embarcacions d’esbarjo

Assegurança d’Incapacitat Laboral Temporal

Assegurança d’Automòbil