ASSEGURANCES DE VIATGE

Coneixem les necessitats generals de les agències de viatge, així com les seves inquietuds. Per aquest motiu, podem operar amb agilitat i fins i tot anticipar-nos a les necessitats.

ASSEGURANCES EMPRESES

La nostra divisió de Riscos Empresarials treballa per detectar els constants canvis que produeix la normal evolució dels mercats, així com la legislació que els regula.

ASSEGURANCES PARTICULARS

El nostre objectiu és la satisfacció i tranquil · litat dels nostres clients, la possibilitat d’aixecar un telèfon i trobar persones a l’altre costat. La necessitat de sentir-se atès en el moment precís, entenem que és fonamental per als nostres clients.

Com a Corredoria especialitzada en assegurances per Empreses Turístiques, hem desenvolupat tot el conjunt de productes que necessiten les empreses del sector: Multiriscos d’Oficines, Responsabilitat Civil Professional, Avals davant l’Administració Pública, Accidents Conveni i qualsevol dels riscos als quals pugui estar exposada la teva empresa.

La nostra divisió de Riscos Empresarials treballa per detectar els constants canvis que produeix la normal evolució dels mercats, així com la legislació que els regula. Aquest treball ens permet desenvolupar, amb l’antelació suficient, els productes asseguradors necessaris per prevenir de manera eficaç els riscos existents presents i futurs.

A NEW RISK t’oferim un servei integral i personalitzat.Treballem per assegurar la teva tranquil·litat.

Assegurança d’Oficines

Assegurança de Caució/Aval per Agències de Viatges

Assegurança d’Accidents

Assegurança de Responsabilitat Civil Professional

Assegurança de Protecció Jurídica Empresarial

Assegurança de Responsabilitat Civil de Directius

Assegurança de Responsabilitat Civil L.O.P.D.

Assegurança de Multirrisc PIME