Des de fa diversos anys els viatges en la modalitat de creuer han anat augmentat la seva demanda gràcies a les polítiques de preus establertes per les navilieres. L’accessibilitat d’aquest tipus de viatge ha permès obrir un producte que era més exclusiu a un mercat més ampli, podent ser una estupenda opció per a famílies, grups, estudiants o fins i tot parelles.

No obstant això, les navilieres han mantingut les seves exigents polítiques com les despeses d’anul·lació, els costos de servei d’atenció mèdica a bord i altres situacions concretes que poden donar-se en aquest tipus de viatges. Per aquest motiu les pòlisses d’assegurances de creuers requereixen una especial atenció i assessorament per oferir les correctes cobertures i viatjar amb l’assegurança més adients per gaudir del creuer triat.

A NEW RISK treballem per facilitar les coses, la nostra àmplia experiència assegurant viatges de creuers ens permet guiar-te sobre quines són les necessitats que tindràs i com adreçar aquesta assegurança als teus clients.

NEW RISK pot oferir:

  • Assegurances d’Inclusió: Aquelles que es contracten conjuntament a la resta de serveis del paquet de creuer.
  • Assegurances Opcionals: Es contracten voluntàriament de forma opcional com a complement a l’asseguraça d’Inclusió, afegint garanties noves o sumant límits d’altres com puguin ser despeses mèdiques, equipatges i anul·lació, per citar-ne alguns. També és possible la contractació sense vincular-la a l’Assegurança d’Inclusió.