ASSEGURANCES DE VIATGE

Coneixem les necessitats generals de les agències de viatge, així com les seves inquietuds. Per aquest motiu, podem operar amb agilitat i fins i tot anticipar-nos a les necessitats.

ASSEGURANCES EMPRESES

La nostra divisió de Riscos Empresarials treballa per detectar els constants canvis que produeix la normal evolució dels mercats, així com la legislació que els regula.

ASSEGURANCES PARTICULARS

El nostre objectiu és la satisfacció i tranquil · litat dels nostres clients, la possibilitat d’aixecar un telèfon i trobar persones a l’altre costat. La necessitat de sentir-se atès en el moment precís, entenem que és fonamental per als nostres clients.

El sector turístic requereix d’un tractament específic pels múltiples ingredients que conformen un viatge, per oferir una cobertura específica, detallada i ajustada a les necessitats dels viatgers. NEW RISK, Corredoria d’Assegurances especialitzada i plenament dedicada al sector turístic, ofereix el servei personalitzat a les agències de viatge per donar resposta a les necessitats dels seus clients, futurs viatgers.

Amb una experiència de més de 25 anys, l’equip tècnic de New Risk, ofereix solucions adaptades a cada demanda de les agències de viatge. Presentem d’una manera segmentada les diverses opcions que podem oferir, però treballem en els casos que ho requereixen, dissenyant assegurances a mida per satisfer al detall cadascun dels requisits necessaris per a cada agència de viatge.

Col·laborar amb un partner especialitzat en el sector turístic aporta confiança

Coneixem les necessitats generals de les agències de viatge, així com les seves inquietuds. Per aquest motiu, podem operar amb agilitat i fins i tot anticipar-nos a les necessitats. Atenem personalment cada cas concret, per estudiar si fos necessari una pòlissa específica per un col·lectiu o per a un tractament específic. El nostre valor afegit és l’acompanyament, assessorament i estreta relació que establim amb les agències de viatge, formant pràcticament una gran família amb un objectiu comú: la tranquil·litat i seguretat dels nostres clients.

Les millors condicions. Les millors companyies

De la mateixa manera que selecciones un tipus d’indumentària segons l’esdeveniment al que assisteixis, New Risk et prepara un ventall de pòlisses segons les necessitats que tinguis. El nostre objectiu és oferir les millors condicions, un servei continuat, proper i de qualitat basat en el seguiment i agilitat.

Adaptant-nos a les noves tecnologies

Atenent als canvis tecnològics que es produeixen en la distribució de viatges, dotem als nostres clients de les eines necessàries per a la integració de les assegurances de viatge, tant en les Webs de venda de serveis turístics, com a través d’eines de contractació online.

La resolució àgil i personalitzada dels sinistres assistits a través NEW RISK, marquen el gran valor diferencial de servei satisfactori que precisa el sector.